Workshops/reizenCONTACTGEGEVENS:


Tel.: 06 39 578 273
E-mail: simoneo@hccnet.nl
Ragged, yet pretty
Capture Waterland
Dorre Ilp bij zonsopkomst
 Natuur beleven met je camera. Dat is het uitgangspunt tijdens de workshops. Afhankelijk van het thema van de workshop gaan we ons bezig houden met landschappen of met macrofotografie. We proberen de beste invalshoeken uit bij het maken van landschapsfoto’s. We gaan op zoek naar interessante plant- en diersoorten en zoeken de mooiste herfsttaferelen. Ook een 1-op-1 workshops (coaching) behoren tot de mogelijkheden. Een zeer intensieve en effectieve manier om de kunst van het fotograferen meester te worden.

Tijdens de workshops is er aandacht voor de techniek, maar ook voor leren kijken als een fotograaf en fotograferen met gevoel. Genietend van de natuur leer je op de mooiste locaties fotomogelijkheden herkennen, composities kiezen, je camera op de juiste manier instellen en hoe je kunt spelen met het licht.

Naast workshops worden ook mooie fotoreizen verzorgd. De reis gaat daarbij naar Groot-Brittannië (Schotland, Engeland, Wales) of Duitsland. Tijdens deze reizen bezoeken we de mooiste plekken en leer je met wat uitleg en ondersteuning en vooral al doende meer over fotograferen.


VOORWAARDEN


Het Workshopaanbod:workshop landschapfotografie
Markermeer
 

Individuele workshop (coaching) : op afspraak

> meer informatie
Rietorchissen
Zonnedauw (drosera rotundifolia)
 

Workshop macrofotografie in het Ilperveld. Highlights: orchideeën, insecten en zonnedauw

> meer informatie
Burgundy drop bonnet/bloedsteelmycena
Autumn in the Speulderbos
 

Workshop herfstfotografie op landgoed Bantam. Highlights: herfstbos, gekleurd blad en paddenstoelen

> meer informatie aan
Fotoreizen:

Schotland: Cairngorm, een verlaten plaats
Een strand voor jou alleen
Morninglight @Dartmoor
 


Fotografiereizen naar Schotland, Engeland en Wales, Duitsland met tips & trucs en persoonlijke begeleiding in het veld.
Highlights: uitgestrekte heidevelden, bergen, heuvels, rotskust, wildlife, watervallen, meren, Mount Snowdon, Cairngorm mountain, New Forest National Park

In 2021 zullen er i.v.m. Corona geen reizen georganiseerd worden. We werken aan mooie nieuwe reizen en hopen die in 2022 weer te kunnen aanbieden.