Workshops/reizenCONTACTGEGEVENS:


Tel.: 06 39 578 273
E-mail: simoneo@hccnet.nl


Natuur beleven
Genieten
Leren
Persoonlijk
Kleinschalig


Capture Waterland


Recensies


Binnenkort meer nieuws over de workshop macrofotografie in het Ilperveld!!
Pretty purple


De natuur komt dit jaar wat langzamer op gang. De orchideeën die andere jaren al beginnen te komen eind mei, zijn nu nog nauwelijks te zien. Naar verwachting zal de workshop daarom ook later plaatsvinden. Normaal gesproken vindt die de eerste week van juni plaats. Dat jaar zal dat waarschijnlijk iets later zijn. Geïnteresseerden hou ik per mail op de hoogte. Wil je ook bericht ontvangen? Laat me dit dan weten via het contactformulier.Fotowandeling
fotoandeling
 Coaching
Individuele workshops (coaching)
 Macrofotografie
workshop macrofotografie in het ilperveldHerfstfotografie
workshop herfstfotografie
 Fotoreizen
Schotland: Cairngorm, een verlaten plaats
Een strand voor jou alleen
Morninglight @Dartmoor
 
Natuur beleven met je camera. Dat is het uitgangspunt tijdens de workshops. Afhankelijk van het thema van de workshop gaan we ons bezig houden met landschappen, met vogelfotografie, met macrofotografie of een combinatie. We proberen de beste invalshoeken uit bij het maken van landschapsfoto’s. We gaan op zoek naar interessante plant- en diersoorten en zoeken de mooiste herfsttaferelen. Ook een 1-op-1 workshops (coaching) behoren tot de mogelijkheden. Een zeer intensieve en effectieve manier om de kunst van het fotograferen meester te worden.
Tijdens de workshops is er aandacht voor de techniek, maar ook voor leren kijken als een fotograaf en fotograferen met gevoel. Genietend van de natuur leer je op de mooiste locaties fotomogelijkheden herkennen, composities kiezen, je camera op de juiste manier instellen en hoe je kunt spelen met het licht.

Naast workshops worden ook mooie fotoreizen georganiseerd (Schotland, Engeland, Wales, Duitsland). Tijdens deze reizen bezoeken we de mooiste plekken en leer je met wat uitleg en ondersteuning en vooral al doende meer over fotograferen. Een fotoreis is in feite een meerdaagse workshop.


In 2022 zullen er geen reizen georganiseerd worden. We werken aan mooie nieuwe reizen en fototrips en hopen die op een later moment weer te kunnen aanbieden.


Portretrecht
Tijdens de workshops en reizen kunnen er groepsfoto’s gemaakt worden en kan het voorkomen dat je op foto’s van medecursisten of van de workshopleider staat. Deze foto's kunnen gebruikt worden voor publicatie op deze website of in advertentiemateriaal. Zonder tegenbericht gaan we ervan uit dat je daarvoor toestemming geeft. Mocht je hiertegen bezwaar hebben, laat dit dan van tevoren weten, dan houden we daar rekening mee.


WORKSHOPVOORWAARDEN