Workshops/reizenCONTACTGEGEVENS:


Tel.: 06 39 578 273
E-mail: simoneo@hccnet.nl


Natuur beleven
Genieten
Leren
Persoonlijk
Kleinschalig


Capture Waterland


Recensies


NIEUW: FOTOWANDELING:
fotoandeling
 

Op aanvraag. Een leuke drie uur durende fotowandeling in het Ilperveld of in Waterland. We stemmen tijd en plaats vooraf af. We wandelen met zijn tweeën of drieën een stukje door het prachtige Ilperveld of door Waterland. Onderweg fotograferen we het moois dat we tegenkomen en geef ik je desgewenst tips voor mooie foto's. Neem contact op voor meer informatie.


COACHING
Individuele workshops (coaching)
 

Individuele workshop (coaching) : op afspraak

> meer informatie over de individuele workshops
MACROFOTOGRAFIE
workshop macrofotografie in het ilperveld

Workshop macrofotografie in het Ilperveld (mei/juni). Highlights: orchideeën, insecten en zonnedauw
Misschien leuk om te weten: het Ilperveld is zo'n beetje mijn achtertuin. Ik heb een aantal jaren op het Ilperveld gewerkt voor Stichting het Noord-Hollands Landschap. En in het boek 'De mooiste Fotolocaties West-Nederland' is van mijn hand het artikel over Het Ilperveld opgenomen. Voorproefje lezen? Klik op deze link.

> meer informatie over de workshops macrofotografie


HERFSTFOTOGRAFIE
workshop herfstfotografie
 

Workshop herfstfotografie op landgoed Bantam. Highlights: herfstbos, gekleurd blad en paddenstoelen

> meer informatie over de workshops herfsfotografieNatuur beleven met je camera. Dat is het uitgangspunt tijdens de workshops. Afhankelijk van het thema van de workshop gaan we ons bezig houden met landschappen of met macrofotografie. We proberen de beste invalshoeken uit bij het maken van landschapsfoto’s. We gaan op zoek naar interessante plant- en diersoorten en zoeken de mooiste herfsttaferelen. Ook een 1-op-1 workshops (coaching) behoren tot de mogelijkheden. Een zeer intensieve en effectieve manier om de kunst van het fotograferen meester te worden.

De workshop macrofotografie wordt gehouden in het Ilperveld, Waterland. Voor de herfstworkshop gaan we naar Landgoed Bantam in Het Gooi.

Tijdens de workshops is er aandacht voor de techniek, maar ook voor leren kijken als een fotograaf en fotograferen met gevoel. Genietend van de natuur leer je op de mooiste locaties fotomogelijkheden herkennen, composities kiezen, je camera op de juiste manier instellen en hoe je kunt spelen met het licht.

Naast workshops worden ook mooie fotoreizen verzorgd. De reis gaat daarbij naar Groot-Brittannië (Schotland, Engeland, Wales) of Duitsland. Tijdens deze reizen bezoeken we de mooiste plekken en leer je met wat uitleg en ondersteuning en vooral al doende meer over fotograferen.

FOTOREIZEN:
Schotland: Cairngorm, een verlaten plaats
Een strand voor jou alleen
Morninglight @Dartmoor
 


Fotografiereizen naar Schotland, Engeland en Wales, Duitsland met tips & trucs en persoonlijke begeleiding in het veld.
Highlights: uitgestrekte heidevelden, bergen, heuvels, rotskust, wildlife, watervallen, meren, Mount Snowdon, Cairngorm mountain, New Forest National Park

In 2021 zullen er i.v.m. Corona geen reizen georganiseerd worden. We werken aan mooie nieuwe reizen en fototrips en hopen die in 2022 weer te kunnen aanbieden.


Portretrecht
Tijdens de workshops en reizen kunnen er groepsfoto’s gemaakt worden en kan het voorkomen dat je op foto’s van medecursisten of van de workshopleider staat. Deze foto's kunnen gebruikt worden voor publicatie op deze website of in advertentiemateriaal. Zonder tegenbericht gaan we ervan uit dat je daarvoor toestemming geeft. Mocht je hiertegen bezwaar hebben, laat dit dan tevoren weten, dan houden we daar rekening mee.


WORKSHOPVOORWAARDEN