Algemene voorwaarden (verkoop van afbeeldingen)

Simoneo Fotografie
Mahatma Gandhistraat 95
1447 XP Purmerend
T. (0031) (0)6 39 578 273
E. simoneo@hccnet.nl

KVK 60756594
IBAN NL38 KNAB 0256 0750 50
Algemene voorwaarden (verkoop van afbeeldingen)


Toepasselijkheid en prijzen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en alle bestellingen gedaan op of via de website www.simoneo.com. Aanbiedingen op deze website zijn vrijblijvend en gelden zolang de voorraad strekt. Duidelijke fouten in de aanbiedingen en beschrijvingen op deze website zijn niet bindend. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten binnen Nederland vanaf € 4,99.

Licentie
Tenzij anders aangegeven, zijn alle afbeeldingen op deze website beschikbaar voor publicatie. Beelden kunnen worden geleverd als hoge resolutie digitale bestanden. Zie licentiemogelijkheden.
De intellectuele eigendom blijft te allen tijde bij de fotograaf. Indien u het bestand gaat gebruiken voor een afdruk, informeert u dan tevoren bij de afdrukcentrale naar de benodigde eigenschappen (DPI, aantal pixels, enz.) en laat u voor definitief afdrukken de kwaliteit controleren door de afdrukcentrale.
Neem contact op om alle opties, prijzen, voorwaarden en voorwaarden te bespreken.

Afdrukken
Afdrukken van de afbeeldingen kunnen direct via deze website per e-mail en / of via de contactpagina worden besteld. Bij het bestellen kunt u me ook speciale wensen laten weten. Er wordt dan binnen korte tijd contact met u op om alle details te bespreken, zoals (betaling)opties, geschatte levertijd en/of speciale voorwaarden, indien van toepassing. De afdrukken worden geproduceerd door een goede fotoservice die werkt met kwaliteitsmaterialen. Tenzij anders vermeld of overeengekomen zijn de afdrukken niet gemonteerd en/of ingelijst. De afmeting van afdrukken heeft normaal gesproken de 2: 3 of de 3: 4 verhouding, maar kan soms licht afwijken, in welk geval de langste zijde altijd in overeenstemming is met de lengtezijde op het overzicht.

Hier vindt u een lijst met voorbeelden van maten, materialen en prijzen. Voor meer maten, materialen, inlijsten of andere speciale wensen, kunt u contact met mij opnemen.

Levering van afdrukken
Aangezien er geen voorraad wordt aangehouden, zullen leveringen binnen Nederland zo’n twee weken en leveringen naar het buitenland zo’n drie weken in beslag nemen. Als uw bestelling dringend is, neem dan contact met mij op voor mogelijkheden.

Kwaliteit van afdrukken
Afbeeldingen worden geleverd zonder watermerken of naamsvermelding. Houdt u er bij het bestellen rekening mee dat de kleuren van de afbeeldingen in druk en in de vorm van andere fotografische producten enigszins kunnen afwijken van de kleuren op uw computerscherm. De kwaliteit van de afdrukken is nauwelijks vergelijkbaar met die van de gecomprimeerde kleine afbeeldingen op de website. Prints zullen doorgaans meer detail en levendiger kleuren hebben.

Controleer alstublieft de bestelling bij aflevering en meld het onmiddellijk als u vermoedt dat de afdruk tijdens het transport beschadigd is.

Prints die u bij ons bestelt zijn aangepast voor u, wat betekent dat het retourrecht niet van toepassing is. Annuleren van de bestelling is alleen mogelijk als de uitvoering nog niet is gestart. Neem rechtstreeks contact met me op als u een bestelling wilt annuleren.

Privacybeleid
De privacy van alle kopers wordt gerespecteerd en alle door de koper verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en verwerkt in overeenstemming met de geldende regels en voorschriften inzake de bescherming van de privacy. Persoonsgegevens worden alleen gebruikt om de bestelling en bezorging zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken en / of u per e-mail te informeren over vergelijkbare producten en diensten die van belang kunnen zijn voor u. Mocht u dergelijke e-mails niet meer willen ontvangen, laat dit dan weten.

Persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verkocht. Zij zullen alleen ter beschikking worden gesteld aan derden voor zover zij betrokken zijn bij de uitvoering van orders. Kopers krijgen op hun verzoek toegang tot hun geregistreerde persoonsgegevens, en op verzoek worden verbeteringen gedaan. Voor het privacybeleid van derden die bij de uitvoering van de overeenkomst betrokken zijn, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard. Leeskey [859420] doesn't existhier onze uitgebreide privacyverklaring.