Herfstfoto excursie naar Het Gooi

Je lekker uitleven met je camera in de prachtige Gooise bossen in herfsttooi. Simone neemt je mee naar de mooiste plekjes en geeft tips en trucs voor mooie herfstfoto's.
Contactgegevens:
E. simoneo@hccnet.nl
T. 06 39 578 273


Fly agaric/vliegenzwam
Oude beuk op landgoed Bantam 'still holding strong'
Fairytale
 

HERFSTFOTO EXCURSIE naar Het Gooi


Het gebied
De herfst is een mooie tijd om de mooie Gooise buitenplaatsen te verkennen. Alleen de namen spreken al tot de verbeelding:Jagtlust, Schaep & Burgh,Boekesteyn... Het licht is er ook prachtig.Dat heeft zo zijn effect op de kwaliteit van je foto’s. Het Gooi is ook zeer rijk aan paddenstoelen. We kunnen ons daarmee tijdens deze excursie heerlijk uitleven.

De excursie
Tijdens deze excursie lopen we met een groepje van maximaal 4 personen samen een korte route. Er is van alles te zien. Zowel de liefhebbers van landschapsfotografie als macrofotografen zullen hier genoeg onderwerpen vinden.
Tijdens de herfstfotografie.excursie worden tips en trucs gegeven voor creatieve herfstfotografie.

Locatie: Gooi, vertrek vanuit Purmerend/Amsterdam-Noord
Datum: oktober/november 2019 (data worden op een later moment bekend gemaakt)
Deelnemers: max. 4
Duur: ca. 4 uur (9.00 – 13:00 uur)
Prijs: € 25,00 incl. BTW p.p.
Inclusief: heen- en terugrit, koffie/thee (in de buitenlucht), tips en trucs voor creatieve herfstfotografie

Bij inschrijving ontvang je nadere informatie over de verzamelplaats, het exacte starttijdstip en betaling. Als het weer naar het oordeel van de workshopleider ongeschikt is wordt de workshop geannuleerd. Waar mogelijk wordt dan een nieuwe datum voorgesteld.

TIP: Trek stevig, waterdicht schoeisel aan en neem een statief voor je camera mee en een grote plastic zak mee om droog te kunnen zitten. Denk ook aan een broodje, want we eindigen rond lunchtijd.

Portretrecht
Tijdens de workshop kunnen er groepsfoto’s gemaakt worden en kan het voorkomen dat je op foto’s van medecursisten of van de workshopleider staat. Natuurfotografie kan deze foto’s gebruiken voor publicatie op haar website of in advertentiemateriaal. Zonder tegenbericht gaan we ervan uit dat je daarvoor toestemming geeft. Mocht je hiertegen bezwaar hebben, laat dit dan tevoren weten, dan houden we daar rekening mee.


Excursie boeken
Heb je interesse in deze workshop? Neem dan contact met mij op en ik zend je een boekingsformulier.De algemene voorwaarden voor workshops zijn aan het boekingsformulier gehecht. Lees deze goed door. Boeking van de workshop houdt tevens in dat je de algemene voorwaarden accepteert.